lördag 24 april 2010

Herrljunga Folkpark loppis.Vi besökte Herrljunga folkpark förra sommaren på deras stora loppis. Så när vi såg annonsen i GP så bestämde vi oss för att åka igen.
Gissningvis 100 bord och som vanligt fanns det allt mellan himmel och jord.
Strålande sol och mycket folk när vi kom en timma efter att de öppnat. Allt skylls på vår Gps som ville något helt annat.


Måste ändå säga att det var väldigt lite "skit" som såldes.


Några fina saker blev det i alla fall.


De här två fina vaserna att lägga till samlingen. Den oranga är väl en Elme, den supersnygga röda vet vi däremot inte var den kommer ifrån. Vi betalade 40kr st och det är ett bra pris!Burken i ornamin kommer i från Danmark, Lönborg. Mer än så vet vi inte, men det spelar ingen roll för den är så fin.

Två Smide tallrikar till vår långt ifrån kompletta servis. 30kr för dem båda.

5 kommentarer:

 1. Kul att se lite bilder från Herrljunga!! Har kompisar som bor i Borås-trakten, så har faktiskt varit på den loppisen för nån sommar sen. Tyckte precis som ni att utbudet var bra och lite över snittet...

  Vet ni ifall det finns någon hemsida eller liknande som visar när loppisen håller öppet? Ska nämligen hälsa på kompisarna snart igen!

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Vi såg det i GP. Hittade inte den på loppis.se nu när jag gjorde en snabb koll.
  Jag kan höra av mig när de annonserar nästa gång, men det brukar ju tyvärr då bli med kort varsel.

  Trevlig helg på dig med.

  SvaraRadera
 3. Verkar vara en loppis värd att besöka!! Får styra kosan dit om det dyker upp info om den nästa gång. Kul med bloggar man får så bra tips!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad kul att ni gillade vår "loppis". Ja, vi kan skryta med at den är i mycket hög klass och lokalen och området mycket trevligt. Hoppas ni smakade på våra goda våfflor också.
  Tack för tipset om loppis.se Ska kolla om vi kan lägga in något där annars är det hfp.nu hemsidan som ni får info. Välkomna åter!
  Hälsar Lillemor sekr. Herrljunga Folk Park

  SvaraRadera
 5. vaserna va riktigt snygga!
  trevlig blogg för övrigt! :)

  SvaraRadera