lördag 10 april 2010

Dag ett på prylmarknaden är avklarad.

Klockan 11:00 öppnades dörrarna till Göteborgs största loppmarknad. Redan kl 9:30 var kommersen i full gång. (Vi såg flera handlare som gick runt med utställar brickor, detta trots att de inte hade eget bord!)
Kön utanför var riktigt lång. Ganska snabbt var den stora hallen full med folk som ville fynda.
Vårt bord ligger längst in i lokalen på en kant. Det var riktigt skönt att inte ha folk springandes både framför och bakom.
Många stannade till vid bordet och en hel del köpte faktiskt av våra saker.
En del klagade på priset andra prutade inte en krona och några tyckte nog att de verkligen hade fyndat. De kända formgivarnas alster vändes och vreds på utav 100-tals besökare.
Förbi vårt bord kom också J.J som av oss och många fler är välkänd i retrosamanhang. Det var roligt att få ett ansikte på personen med ett av Sveriges snyggaste hem.

Leksaker verkar vara en bristvara i var mans hem med tanke på omsättningen på dem. Så i kväll skall vi köra en liten raid i sonens rum och ta med oss det som inte används längre.Vi gjorde några inköp under dagen men försökte attinte köpa med oss allt för mycket eftersom en del av tanken var ju faktiskt att bli av med lite saker.
Alla inköp och eventuella fynd lägger vi ut imorgon.
Här är lite bilder.
5 kommentarer:

 1. Det verkar ha varit mycket folk och mycket grejer! Trevligt att ni träffat JJ, han verkar ha fyndat en del!

  Man blir förbannad när man hör hur handlarna utnyttjar situationen. Personligen hade jag vägrat sälja till dem eller krävt dubbla priserna ;-) "Special price for you mister..."

  SvaraRadera
 2. Det var trevligt att få ansikten på er också. Vi har säkert sprungit om varann förr på någon loppis - Göteborgs retrofolk är inte så många till antalet.

  /JJ

  SvaraRadera
 3. Det där såg ju trevligt ut. Ser fram emot fler rapporter! Tja, de stackars handlarna - har svårt att försörja sig, måste ta till tricks, kanske ni ska ge dem en tia till en varmkorv?

  SvaraRadera
 4. Imorgon kan det bli än värre tror vi eftersom de flesta sänker sina priser sista dagen.

  Herr Movarp: helt rätta takter. Det är precis så dom ska tas.

  Libby: Aldrig i livet att dom får korv av oss....snarare varsin bitch slap ;)

  Vi kommer ihåg dom och vi kommer att gå till deras butiker och bara pruta som galningar på allt vi ser :-)

  SvaraRadera