tisdag 11 maj 2010

Nostalgirundan & Bois i Varberg

När vi nu i helgen var i Varberg passade vi på att besöka vår favorit affär där, Nostalgirundan.
Denna gången blev det inga inköp och det var inte för att det inte fanns något att köpa, men man måste våga säga nej i bland också.Vi är otroligt sugna på de fina blå vaserna.


Vi passade också på att ta en sväng om Bois loppis. Det är den som man hör mest om i Varberg. Alla vi har stött på har sagt att den är bra och att de har fin ordning och fina saker.
Smaken är som baken och tur är ju det just för folk med vår hobby. Vi hittade absolut ingenting, inte ens något som man skulle kunna tänka sig att köpa, inte ens något som vi skulle vilja haft om vi hade fått pengar för att ta det :)
Kanske var vi där på en riktigt dålig dag, vi måste helt enkelt åka dit en annan lördag. De håller öppet lördagar och onsdagar och ligger på Monarksgård i Varberg.

8 kommentarer:

 1. De där blåa och oranga av PO Ström, så snygga.

  SvaraRadera
 2. Tur är väl det, att alla loppisfolk inte har samma smak ;-). Fina orangea vaser!

  SvaraRadera
 3. Hur mycket skulle dom ha för PO Ström-vaserna? Man blir ju nyfiken... :-)

  SvaraRadera
 4. Fin blogg! Men vad kostade Berså-servisen? Sååå fin.. Vill ha!

  SvaraRadera
 5. Randiga Tråden: Visst är de fina..man får anstränga sig väldigt mycket för att låta bli o handla..

  Gila: japp...tur som sagt

  Benny: kommer inte ihåg hur mycket de skulle ha för dem, men tror att de var dyra...typ ett par hundra. Alltså billigar att köpa på Tradera trots fraktavgift.

  Stina: samma här...har ingen prisuppgift tyvärr, men du kan ringa butiken.

  SvaraRadera
 6. movarp:450kr st om inte jag minns fel..

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt att ni inte hittade några fynd. Jag är själv från Varberg, men flyttade för några år sen. Har dock gjort många fynd, mest på GIF secondhand och på Pingstkyrkans secondhand. Bois tycker jag är lite ofräsch...men de har säkert bra saker där med.

  SvaraRadera
 8. De positiva kommentarerna vad gäller Nostalgirundan förvånar mig. Ingen kommentar är helt färsk förstås. Gillar man bläddra i vinylplattor så OK. Jag kommer inte att tträda in genom den butiksdörren ytterligare.

  SvaraRadera