onsdag 26 maj 2010

The collection

I veckan har vi fått tre stycken "nya" burkar till samlingen.
Dels den mindre storleken på blåbär, den fina burken som Sakletarna hittade i Sthlm med päron samt en sockerburk som vi ropade in på Tradera.
Sockerburken har inte hittat hem ännu men den kommer nog i nästa vecka.

Samlingen är ju som sagt långt i från komplett och vi räknar väl aldrig med att den skall bli det heller.
Platsbrist börjar också bli något av ett problem.

Den sista bilden här har vi lånat av Tänkaren på PES forumet. Har aldrig sett den tidigare och vi kommer att längta och leta efter en sådan.

Vi har ju stött på många som samlar Marianne Westmans burkar. Det är riktigt roligt att kunna hjälpa varandra och allra bäst är all den kunskap vi tillsammans besitter. Bästa förteckningen av dem alla.8 kommentarer:

 1. Grattis till en härlig samling, alltid spännande när man inte vet vad som finns mer

  SvaraRadera
 2. En bra start till en samling som kan bli rejält mycket större om man räknar alla olika man har sett! Skall bli spännande att följa samlingens utveckling.

  /JJ

  SvaraRadera
 3. Jobba vidare så har ni snart fler, i helgen är det ju Loppis i Majorna o Kungsten i Göteborg då hittar ni säkert något nytt till samlingen

  SvaraRadera
 4. Snygg samling! Har bara 3 burkar själv, varav 2 utan lock. Arom Syltburk och Kulinar Socker är "locklösa", så har ni några över nappar jag direkt! :-)

  SvaraRadera
 5. Så många, vad de är snygga.

  SvaraRadera
 6. Å vilken härlig samling!
  Jag vet att jag har en burk av MW någonstans, ska ta och leta fram den nu tror jag. Minns inte ens vad det står på den *rodnar*

  SvaraRadera
 7. Härlig samling! Men känner man igen det här: "Platsbrist börjar också bli något av ett problem". :-)

  SvaraRadera