lördag 15 januari 2011

Diverse från veckan som gått.

Det har varit glest mellan inläggen den senaste tiden. Vi har helt enkelt haft alldeles för mycket att göra och har inte hunnit med att uppdatera.
Vad vi dock hunnit med är några snabb besök på lokala loppisar och vi har faktiskt köpt några saker.Detta är en Marianne Westman skål, vi har nu fått ihop ganska många delar i denna serie. De här brukar inte gå för höga summor utan dessa brukar man kunna få riktigt billigt. De är riktigt läckra med sin djupblå färg.


Detta är en liten Reffla vas, uppenbarligen för mycket, mycket små blommor. Vi har en likadan sedan tidigare men kunde inte låta den stå kvar.
En liten Gefyr, skapad av Stig Lindberg. Också något som man kan hitta riktigt billigt. Däremot svänger priserna rejält beroende på vilken del det är men också beroende på vem som säljer...
Fina blomkrukan av Sylvia Leuchovius för Rörstrand som vi endast betalade 20kr för. Det är enligt oss ett fynd.

4 kommentarer:

 1. Oj du verkar ha gjort verkliga fynd. Särskilt vasen skulle jag behöva på sommaren när barnen ger en blombuketter i stort sett utan skaft!

  SvaraRadera
 2. Gillar också den Westman-serien, den blå färgen är så skön.
  Och Reffla-vasen var supersöt! Kommer passa perfekt när vit- och blåsipporna tittar fram. :)

  SvaraRadera
 3. Den lilla vasen kommer att bli jättefin med årets första blåsippor

  SvaraRadera
 4. Finns det ngn empatisk själ, så här är jag. jaf har två gammelrosa Reffla vaser, som din fina, men 14 cm, jag har letat o letat i över ett halvår, men nej ??
  Jag har hittat de men knallröd el knallgrön de färger som absolut inte passar, annars går
  alla bra. Tackar i förhand !!!!
  Kram till vår !!från anne mejla mig anne.stigholt@telia.se. Har ingen hemsida än

  SvaraRadera