måndag 27 december 2010

Titta vad tomten kom med...

Nu var julhelgen över och som vanligt så var ledigheten alldeles för kort.
På julafton kom ju faktiskt tomten. Uppenbarligen hade vi varit snälla hela året för även vi fick julklapparHade höga förväntningar på innehåller i boken när jag öppnade den. Tyvärr besannades dessa inte. Det är en del felaktiga påståenden i boken och för vår del väldigt få om ens några nyheter. Känner till och med igen innehållet från forumdiskussioner. Hur som helst så kan den fungera som ett litet uppslagsverk om man nu inte har datorn till hands.Ytterligare en kökshandduk nyproduktion av Marianne Westman. Nu har vi tre stycken i vår samling och jag tror att det bara finns en enda en så länge som vi inte har.Och en fin fin bricka, även den nyproduktion av Marianne Westmans populära serie Picknick. (Om det nu är någon som kan ha missat detta)

7 kommentarer:

 1. Själv har jag än så länge bara tjuvläst i boken och kunde konstatera att informationen om Colorado inte når upp till mitt inlägg på bloggen om den servisen! :) Men det förväntade jag mig inte heller. Eventuellt kommer jag att köpa boken senare.

  SvaraRadera
 2. När tomten kommer med så fina och trevliga julklappar då har man varit jättesnäll!
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning. Jag köpte boken till mig själv före jul. Handukarna är så fina. Brittmari

  SvaraRadera
 4. Marianne Westmann har designet myyye fint, ser jeg:) Må forsøke å få kjøpt noe av henne:) noen forslag på hvor, utenom Tradera?

  Klem fra Trine:)

  SvaraRadera
 5. Den boken är nog poppis bland alla retro intresserade, fick även jag denna härliga bok av min underbara fru i julklapp.
  Rekommenderas varmt.

  Fick även en fantastisk bok som heter svenska former.

  SvaraRadera
 6. Jag fick också den boken i julklapp, tycker att den är lagom bläddervänlig och gillar alla fina bilder. :)
  Men brickan är jag avundsjuk på! Hade önskat mig den största varianten men har visst inte varit tillräckligt snäll för att få den... Så då får jag väl köpa den själv! ;)

  SvaraRadera
 7. Jag har beställt boken eftersom tomten glömde ge mig en sådan... Hoppas att den är bra!

  SvaraRadera