onsdag 3 mars 2010

Colores 2Vår andra skål ur Stig Lindbergs serie "Colores". Den här hittade vi på en loppis för 20kr. Vår första Colores har vi skrivit om i ett tidigare inlägg. Med tanke på priset, dels på den här skålen men även den första fick vi jättebilligt, undrar vi om allmänheten känner till den här serien och vem som ligger bakom den. Vi klagar absolut inte....ju billigare desto bättre ;)

5 kommentarer:

 1. Schh! Vi får tala tyst om dem så de fortsätter att vara billiga ;) Jag köpte en stor röd för en tia! Den har vi till chips eller sallad :) Skulle vara roligt att hitta fler färger!

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte om jag räknas till allmänheten, men jag har redan alla skålarna i CO-modellen, den minsta och den största är blå, de mellersta två är gula och röda...man hittar dem ofta på loppisar, de var nog ganska vanliga på sin tid.

  SvaraRadera
 3. Danjel: Vi har också en stor röd som vi också använder till sallader. De är snygga, tycker vi.

  Herr Movarp: Klart att du tillhör den kategorin...du har bara mycket av det mesta man kan samla på ;) *avundsjuk*

  SvaraRadera
 4. Meddelande till Herr Movarp.
  Det blev fel när jag svarade på din kommentar. Du är givetvis i en helt annan klass än allmänheten och inget annat. Vi är dock fortfarande avundsjuka på dina fina saker ;)

  SvaraRadera
 5. Hahaha...:-) Jag upptäckte nog denna för flera år sen, hade två innan jag visste att det var Stickan som designat. jag vet att det även finns mindre skålar i serien, helfärgade (dekormålade) på utsida. Möjligen är det soppskålar.

  SvaraRadera