måndag 20 augusti 2012

Äntligen blev vi lite internationella.

Vi samlar inte på Kulinar, vilket i sig är lite tokigt eftersom det är en serie med burkar som Marianne har gjort. Det är ju vårt samlar område. Vi har i alla fall inte lagt ner så mycket arbete på att hitta dem.


Däremot har vi alltid varit sugna på att få tag på dem som har engelsk text. Känslan är i alla fall att de är ovanligare än de svenska.
Vi har dålig koll på hur många olika varianter det finns med engelsk text men det lär vi ju få reda på förr eller senare.Nu är vi stolta ägare av Coffee.


Och för den som hellre dricker "svenskt" kaffe så har vi även det.


Till kafferepet passa kanske inte curry, men de tre tillsammans är fina.2 kommentarer:

 1. Grattis till det nytillskottet. Plötsligt händer det och då har ni säkert Tea och Sugar snart också. Jag tycker nog Kulinar är lite mer kurbits-aktiga än de andra dekorerna och det visar att MW är en riktig dalkulla.

  En helt annan sak: Var i lördags på Falkenbergs museum och såg Stig Lindberg-utställningen och den överträffade klart de förväntningar jag hade. Den har tyngdpunkten på hans konstgods med det mesta av t.ex Endiv, Veckla, Pungo, Reptil, Karneval och Domino förutom unikt stengods. Rekommenderas om ni inte varit där men den pågår bara till 1/9. / Lars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inte varit i Falkenberg. Det hoppas jag att vi hinner med. Tack för tipset!

   Radera