måndag 22 mars 2010

Midsommar


Efter gårdagens loppisrunda lyckades vi få med oss hem ett par saker.
De här delarna till en servis som heter Midsommar lockade med sina sommarblommor, fast det inte alls är vår stil....så de offras till GP loppisen ;)
Vi har tagit reda på att det är Margareta Liljesköld för Rörstrand som har gjort den och tillverkades mellan 1981 till -89. Väldigt "nytt" för detta forum, men ändå...

Nu kommer vi till det mer intressanta där vi hoppas på att få hjälp utav er duktiga bloggare och läsare, eftersom vi inte alls kan något om textil.


Dom kommer från Almedahls och är VDN-märkta. Vem som har designat eller årtal vet vi inte. Känns lite -70 tal. Dom var vi bara tvugna att köpa för att de är så sommriga och "glada", dessutom är dom aldrig använda!!

Dukarna som vi hade i det förra inlägget är mystiska för oss också eftersom vi inte kan tyda signaturen eller ursprung. Vi hoppas på att SaaX och Randiga Tråden möjligtvis kan hjälpa oss, givetvis är även alla andra välkommna med tips.


Saax och RandigaTråden...känn ingen press ;)

5 kommentarer:

 1. Hejsan, tyvärr har jag ingen aning om vem som ligger bakom dessa fina dukar eller påskduken. snygga färger. Men jag ska försöka forska vidare.

  SvaraRadera
 2. Snälla gör det, du är vårt enda hopp :)

  SvaraRadera
 3. hej!!!! Älskar tygutmaningar :) BOWA står det på påsk duken, sök på tradera så får du upp många fina dukar av henne. Sen har Almedahls gjort så många dukar att det är svårt att veta vem som har designat dem.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Har du sålt delarna till Rörstrand Midsommar?
  Jag är VÄLDIGT intresserad av att köpa dem.
  Hälsningar från
  Andzella
  andzella.meiers@hotmail.se

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har du sålt grejerna från Rörstrand Midsommar?
  Annars är jag VÄLDIGT intresserad av dem.
  Med vänliga hälsningar
  Andzella

  SvaraRadera