lördag 6 mars 2010

Dagens lilla skörd

Det blev inte så mycket idag och kanske inte någon betoning på fynd.
Först var vi på Hisingen och där kunde vi inte låta bli att köpa 7st tefat från Mon Amie eftersom de bara kostade 10kr st. Då måste dom följa med hem. Lite av ett problem att vi tänker så eftersom vi inte ens samlar på Mon Amie och inte äger en enda del. Det här är anledningen till att det blir så fullt i skåpen hemma. Men man kan ju dricka kaffe på fat i framtiden.


Sen åkte vi till en av Göteborgs absolut finaste antikaffärer, Bepob i Haga.
Pratade med ägaren till butiken och lärde oss en hel massa om olika lampor, mycket spännande.
Inköpt blev en ny burk i vår Mw sammling. 420kr efter visst prutande. Kunde kanske hittat billigare på Tradera om vi legat i men den här var i absoluta toppskick, som i pricip allt är i den butiken. Väl värt ett besök.En sak som vi missat att lägga upp är dessa fantastiska tekoppar som vi fick med på köpet under en auktion. Om vi har fattat allt rätt så ingår de i Mw ateljéproduktion. De är stämplade med ateljésolen undertill. De finns också med texten "morskopp" samt "farskopp". Har faktiskt endast sett dem ute på marknaden en endaste gång, så de kanske är lite av en raritet. Hör gärna av er om vi är av fel uppfattning :)

4 kommentarer:

 1. Har själv köpt just udda Mon Amie-fat...Är någonting med den dekoren som gör att det är omöjligt att låta bli :)

  Bebop besökte jag senaste vid mitt besök i Göteborg! Verkligen trevligt, även om priserna i vissa fall avskräckte rejält.

  SvaraRadera
 2. Bra tips med Bebop, ska åka dit nästa gång jag kommer till Götet. Mon amie håller verkligen som porslin, underbart djupblå färg. Bra fynd!

  SvaraRadera
 3. UppsalaEkeby. Bebop har verkligen inte fyndpriser men allt som finns i affären håller verkligen toppklass. Vi brukar titta på alla de fina lampor och möbler de har. När det gäller porslinet har vi köpt sådana saker som vi vill komplettera med.
  Men priser är inget jämfört med när vi besökte affärerna i Sthlm tex bacchus....

  SvaraRadera