lördag 2 juni 2012

Loppis i GBG och en sväng i Alingsås

På Facebook fick vi tips om att det skulle vara en baklucke/pakethållar loppis i Kville. Vi åkte dit men det var endast ett fåtal säljare och tyvärr inget som vi ville ha. Så i stället åkte vi till Gröna Vallen i Majorna. Där var det faktiskt riktigt många säljare.

Direkt fick vi syn på en underbart vacker Bellis karott. Dessvärre hade säljaren lyckats åstadkomma ett stort nagg på karotten när hon packade upp. Och även om priset 50kr var helt okey så lät vi den stå kvar.

I stället köpte vi detta fina askfat som ingår i serien Lagun av Sven Jonson för Gustavsberg. Orignalförpackning och allt. För 20 kr blev den vår. Ett mycket bra pris.
Vi snubblade också över en hel trave med Safari tallrikar hela åtta stycken.
Vidare åkte vi till Alingsås för att spana in loppis och Antik affären som ligger utmed E20. Det brukar alltid vara fullt med saker, men denna gång var det nästan värre än normalt. Det gick knappt att röra sig. Man kunde inte se alla saker för alla saker var i vägen. Dessutom var priserna helt galna.


7 kommentarer:

 1. Dekoren på förpackningen till Lagunfatet har Stig Lindberg gjort. Tycker nog att förpackningen är snyggare än fatet :)

  SvaraRadera
 2. Det visste jag inte, kul!!
  Enig, vi köpte mest för att den var i orginalförpackning.

  SvaraRadera
 3. Det där loppisstället mot Alingsås har vi tänkt att stanna på flera gånger. Finns det något att ha och är priserna vettiga?

  SvaraRadera
 4. Maria:
  Loppisen utanför Alingsås kan vara kul att besöka, men det är extremt trångt och överfullt av saker så att man lätt kan missa gobitar. Priserna på porslin är dyra t ex en liten Koka Blå gryta hade ett pris på 450kr!! Det kan ändå var roligt att besöka den om man har tid. För det behöver man ha där, och helst utan barn med tanke på att det är extremt trångt.

  SvaraRadera
 5. Kul att hitta så många tallrikar på en gång :), ser ju fina ut dessutom.
  Måste också fråga om loppisen vid Alingsås, ligger den vid E20 innan eller efter Alingsås från Göteborgshållet, kan inte minnas att jag sett nån loppis innan Alingsås?
  Lena

  SvaraRadera
 6. Den ligger efter Alingsås om man kommer från Gbg. På vänster sida. Är någon husvagnsförsäljnig eller kanske bilaffär brevid.

  SvaraRadera
 7. Ok, tack för infon, då tror jag att jag vet var det är:)
  Lena

  SvaraRadera