måndag 11 juni 2012

Grönavallen i Majorna.

I lördags passade vi på att smita förbi Grönavallen och deras bakluckeloppis. Främst för att vår son träffat en man som samlar på robotar/transformers och actionfigurer och säljer av det som han inte längre vill ha.
Perfekt, eftersom vår son inte alltid uppskattar att gå på en geggig grusplan i halvtaskigt väder och titta på diverse. Så nu var det ju hans önskan.

Det fanns väl en 20 säljare, vädret var ju inte det bästa. Men det som är bra  med det är ju att det inte är lika många besökare då ;)

Vi samlar ju lite lätt på Björn Winblads månadstallrikar. Tanken från början var ju att vi alla i familjen skulle få just vår egna månad. Men i jakten på dem har det blivit flera andra, bara andra faktiskt.

Vi hittade i alla fall dessa två röda tallrikar. Vi samlar ju inte på röda, men så råkade ju dessa vara våra månader och för endast 20kr så var det ju omöjligt att inte köpa.Vi fick till och med två stycken små trasmattor med oss hem till balkongen. Hoppas på att hitta fler.3 kommentarer:

 1. Men vad är det för cool handduk som tallrikarna vilar på????

  SvaraRadera
 2. Björn Winblads månadstallrikar är riktigt fina! Den typen av illustrationer gillar jag så himla mycket. Är själv lite sugen på min egna månad. Tycker att de är jättesöta :)

  SvaraRadera
 3. Eli. En supersnygg liten duk med en mamma som har maten redo när maken kommer hem. Har gjort ngt inlägg om den för längesedan.
  Får väl ta en ny bild och visa upp.

  SvaraRadera