lördag 5 januari 2013

Top 5 2012

Våra fem höjdare för år 2012.
Det är så svårt att sammanfatta ett helt år, det hinner ju hända så otroligt mycket.
Dessutom var det ett år med föräldrarledighet vilket gjorde att det fanns massa tid till att fynda på alla håll och kanter.

1. Tv-inspelningen för Antikjakten hemma hos oss.
Ja även om programserien inte blev exakt så som vi hoppats så var det vansinnigt roligt att vara med om en inspelning. Dessutom var samtliga som var hemma hos oss riktigt trevliga och vi hade galet roligt. Sen är det ju något visst med att visa upp sin samling.
Läs mer HÄR.
2.Breven vi fått från Marianne Westman.
Vi tog ju mod till oss och skrev ett brev. Till svar fick vi det fina häftet Mönsterfabriken. Efter det har det bara rullat på och fler än ett brev har skickats.
Vilket påminner mig om att det är dags att skriva ett nytt.
Läs mer HÄR3.Kakelplattan från Skara
Det är väl den sak som vi minst kommer att använda här hemma. Men vilken glädje att hitta något som man inte ens vet finns.
 
 
 
4. My Garden samlingen som bara växt.
Det här är året då vi verkligen har hittat delar till My Garden. Vi har ytterligare "nya" delar som vi inte hunnit visa upp ännu. Samlingen har en bit kvar men det känns som att vi snart är i mål.
Som när vi i Halmstad hittade denna ganska ovanliga gryta.

 
 
5. Barntallrikarna
Alla kanske inte vet det men vi samlar även på gamalt barnporslin. I synnerhet då så klart MW. Den samlingen växte bla med hjälp av Benny som har Porslinsbloggen när han ordnade fram "knorr" till oss. Sen fick vi jackpot på en köp nu auktion i form av Tant Hulda.
 7 kommentarer:

 1. Fina "fynd" allesammans, men mest roligt är nog att se hur er samling sakta men säkert växer!! Hoppas 2013 innebär lika många spännande nytillskott för er del!!

  SvaraRadera
 2. Fina "fynd" allesammans, men mest roligt är nog att se hur er samling sakta men säkert växer!! Hoppas 2013 innebär lika många spännande nytillskott för er del!!

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen kul att se dig på tv! Men...henne har jag ju sett tänkte jag! så kul! Hoppas du kan komma loss så vi ses i Älvsjö nu februari! Du har mycket som är så fint!

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt år och vilka fina fynd ni har gjort! Det ska bli kul att få följa med er under detta år :)

  SvaraRadera
 5. Så kul med brevväxlingen! Måste ju kännas speciellt.

  SvaraRadera
 6. Tänk jag har totalt missat att ni varit med på antikjakten. Det måste jag kolla upp om det fortfarande går att se.
  Roligt att läsa om era fina fynd i övrigt. Nu har jag förresten en tidning att skicka till er :)

  SvaraRadera