söndag 27 januari 2013

Antikladan åter igen

Med arbete och allt som skall hinnas med i vardagen med två barn så har vi inte kunnat lägga den tiden på att  gå på loppisar som vi hade önskat.  Sen är det rätt skralt utbud av loppisar.

Det har börjat illa på Tradera också. Vi har förlorat alla budgivningar vi har gett oss in i.
Men det är ingen idé att sitta och gråta över spilld mjölk :)

Vi tog oss ut till Antikladan igen.
det fanns inte så mycket nyheter direkt. Men det är ju klart att även de som handlar och sedan säljer har svårt att hitta loppisar så här års.

Vi hittade detta fina, knallgula  fat från Karlskrona. '
Det framgår inte av stämpeln men detta måste väl vara ur serien "Dukat"?En koboltblå liten Marianne Westman burk lyckades vi hitta. På dessa djupblåa burkarna är det nästan omöjligt att se stämpeln under och att det är MW.
Så kostade den bara 30kr också.

                                      

6 kommentarer:

 1. Alltid lika kul att hitta något som alla andra missat :-)

  SvaraRadera
 2. Visst tillhör fatet serien Dukat.Formgiven av Sven-Erik Skawonius i samarbete med den tidens kändiskock, Tore Wretman.

  SvaraRadera
 3. Visst är det svårt att hitta fynd nu! Besökte fem loppisar igår och fick bara med mig ett par småsaker hem... Som man längtar till sommarens loppisar nu!!! Trevligt med ett fynd från Karlskrona! Vet inte om Dukat gjordes i så knalligt gul glasyr, men modellen känns väldigt Dukat.

  SvaraRadera
 4. Besökte tre loppisar igår och hittade inte så mycket. Längtar efter sommarens loppisar.
  Men era små fynd var fina tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Ja fynden lyser sannerligen med sin frånvaro. Mitt senaste kom från Tradera. Gult är ju för härligt egentligen varför använder man inte det oftare i heminredning och inte bara till påsk? Fint fat!

  SvaraRadera