söndag 25 november 2012

Nätauktionsknarkare?


På Antikjaktenshemsida kan man läsa att det är just vad jag är.
http://www.tv8.se/antikjakten/natauktionsknarkande-kvinnor-om-ruset-efter-ett-lyckat-kop

Skulle själv inte sätta det epitetet på mig, men visst handlar jag på Tradera och andra nätauktioner.
Men det som vi tycker är roligast är ju att gå på loppisar med känslan av att här kan vi fynda. Det mesta köper vi ju faktiskt inte på Tradera.

Det vet vi ju alla att fyndmöjligheterna är mycket små på Tradera. Däremot är det ett utmärkt sätt att få se saker som vi inte visste fanns eller när det kommer till att komplettera sin samling. Ja det går helt enkelt lite fortare men det är också dyrare.

Som nu sist.
Efter en intensiv kamp så vann vi detta My Garden fat. Eftersom vi har en så stor My Garden samling så kan vi ju bara inte förlora auktionen. Dyrt blev det, men det var det värt.Inser ju nu att det snart är dags för en ny samlingsbild på My Garden.

5 kommentarer:

 1. Visst är det så att man blir hög på ett fynd! Känns som ett relativt harmlöst sätt att knarka på. Skulle snarare kalla det billig terapi :-)
  Vill omgående se samlingen av My garden!

  SvaraRadera
 2. Visst är det allra roligast att fynda på loppisar (och billigare)men vill man ha något som man inte hittar på loppisar så är det utmärkt med tradera.Som t.ex solöga-lyktorna som jag letat efter ett rätt länge.Tradera tycker jag också ger enormt mycket information även när man inte handlar.
  ...och det är ju något visst med att vinna en auktion
  -haha,jag fick den!-känslan :)

  SvaraRadera
 3. Ja! Vill se samlingen! Många bilder!

  SvaraRadera
 4. Tradera är ju superbra när det är en specifik sak man letar efter eller samlar på. Kan ju vara jättesvårt att hitta "just det där" på en loppis.
  Går ju oftast snabbare att öka på en samling om man köper via Tradera. Naturligtvis så blir det oftast dyrare också, men tid är ju pengar:)
  Vill gärna se en samlingsbild på era vackra saker!

  SvaraRadera
 5. Tradera är perfekt för att hitta saker man verkligen vill ha och ibland lyckas man ju fynda även där. Loppisar och slagauktioner är så klart mycket roligare :) Vill gärna se hela samlingen av My Garden!

  SvaraRadera