måndag 29 november 2010

Den här gången vann vi inte.

Som ni vet så är vi ju besatta av att få hem alla olika varianter av MW´s olika burkar.
Vi har tidigare berättat att det då och då dyker upp burkar som vi inte visste fanns och som inte finns omnämnd i litteraturen. Det är detta som gör det här samlandet extra roligt. Man vet aldrig när man är klar.

Så nu senaste förra veckan dök det upp en liten burk med texten "Helvitpeppar". Har aldrig sett den och bjöd friskt. Auktionen slutade på 1025:- och vi var inte vinnare :(


Samtidigt var den här lilla go´biten också ute på Tradera. Vi har ju sedan tidigare modellen som är lite större och det hade suttit som en smäck att addera denna till kollektionen. Men icke den förlorade vi också.

8 kommentarer:

 1. ja dere er da skikkelig interessert. Tar bilder av mitt svenske porselen på min blogg imorgen:) Blir spennende å se hva dere synes om gjenstandene:)
  Har en skål med hank og lokk, står SYLT på
  den:)Har 2 sett med moccakopper og et fat:)
  Fine krydderkopper!
  Vi blogges:)

  Klem fra Trine:)

  SvaraRadera
 2. Det är surt att förlora en auktion, trots att man har lagt ett rejält tilltaget bud tycker man.

  När Benny köpte sin så hade ju den säljaren haft över 100 olika MW-burkar när mässan började. Man undrar vilka godbitar som försvann först där!

  SvaraRadera
 3. Surt när det går åt pipan i auktionerna på Tradera! Men ibland finns det en mening med varför man inte lyckas vinna vissa bud tror jag. =) Det kommer nog något bättre snart!

  SvaraRadera
 4. Den serien med kryddburkar är så stilren och snygg! Synd att ni missade dom men över tusenlappen för en kryddburk... Det är bara att hoppas att det dyker upp fler nu!

  SvaraRadera
 5. Jag ska hålla korpgluggarna öppna.
  Förr eller senare....

  SvaraRadera
 6. Hej Helena/Ramon! Läser med nöje er blogg.
  Jag träffade faktiskt MW i somras och då påpekade hon att hon fortfarande är väldigt förtjust och nöjd med dessa prickiga kryddburkar. Jag sa då till henne att jag skulle komplettera min kryddpepparburk med en vitpeppar. Och det har jag nu gjort till er förtret. Ber om ursäkt för det... Blev lite snopen att det var en smalare variant än den jag hade, men ni visste tydligen att den fanns i två storlekar. Jag kan inte utläsa det i er fina uppställning av burkar.
  Förresten så hade jag med lite internetutskrifter som jag visade MW- bl a från er sida. Detta för att visa henne vilket intresse det fortfarande finns för hennes design. Hon blev glad och behöll dem....
  Tack för en trevlig blogg! / Lars

  SvaraRadera
 7. Ojojojoj, vilka priser, riktiga antikviteter alltså!

  SvaraRadera
 8. Tack Lars för din kommentar. Vi blev verkligen jätte glada, och med detta i åtanke så gör det inget att vi förlorade auktionen.
  Hade så gärna träffat MW och suttit ner med henne och bara pratat.

  Form 55 ja, tänk va mycket han troligtvis hade.

  SvaraRadera