måndag 27 februari 2012

Tre stycken är väl en samling?

När vi började vårt samlande av porslin & keramik så suktade vi länge efter Stig Lindbergs Domino serie. Dessa go´bitar har dock ett högt pris ute på marknaden och här är det i princip omöjligt att hitta någon del till ett fyndpris.

När vi var nere i Bryssel såldes dessa i Antikaffärerna och de skulle ha ett par tusen styck! Så dessa är sannerligen internationellt gångbara.

Vårt första askfat med vita och svarta fyrkanter blev inropat på Tradera, tyvärr med ett litet nagg på sidan men med en svart spritpennas hjälp så blev det som osynligt.

Efter det så har vi fått två stycken askfat ett brunt och ett svart. Så nu har vi väl ändå en Dominosamling?

Vår blogg och samlarvän Jan med bloggen Form55 har den finaste Dominosamling vi känner till, spana in den här.4 kommentarer:

 1. Visst är det en samling - om man letar efter fler.

  SvaraRadera
 2. Tre stycken är helt klart en samling. Kul att få se Domino i brunt, det hade jag inte sett förut. När också en dröm om Domino, men har inte köpt något än.

  SvaraRadera
 3. Det är helt klart en samling och jag är grymt avis! ;) Jag får ta mig råd att köpa en, för som du säger, de går inte att hitta till fyndpris!

  SvaraRadera
 4. Klart en samling! Och jag kan hålla med om att de är fina! Lite för dyra för min smak, men skulle jag hitta någon del till lite mer ok pris skulle jag slå till direkt!

  SvaraRadera